Paas cupcakes met chocolade eitjes

Paas cupcakes met chocolade eitjes

Lekkere luchtige cakejes met een chocolade toef van botercrème gedecoreerd met paaseitjes. Leuk voor de paasbrunch!

INGREDIËNTEN

voor 12 cupcakes 

 

Botercrème en toppings

 

Materiaal

 

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180° graden.

  1. Mix de boter en suiker door elkaar tot een licht geheel.
  2. Mix een voor de een de eieren erdoor en mix nog eens 3 minuten door.
  3. Voeg dan beetje bij beetje het bakmeel, melk en zout toe en mix er kort maar krachtig doorheen.
  4. Vul het muffinbakblik met de papieren vormpjes. Schep het hier het beslag in en vul ze ongeveer tot ⅔.
  5. Bak ze in het midden van de oven in ongeveer 20 à 25 minuten gaar. Controleer met een satéprikker of ze gaar zijn.
  6. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
  7. Maak ondertussen de botercrème. Mix de boter romig in een kom. Voeg de poedersuiker, cacao en de melk toe en mix erdoor.
  8. Vul de spuitzak met de chocolade boter crème en spuit toeven op de cupcakes.
  9. Decoreer met wat kleine paaseitjes en sprinkles.

Ontdek meer van The Cake Boutique

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen

× Bestel hier jouw taart!