Workshops

Bij The Cake Boutique worden elke seizoen diverse workshops georganiseerd. Taarten voor beginners, Thema taarten, Cakepops, Figuren boetseren en nog veel meer. 

Hou hiervoor ook onze social media in de gaten.

Organiseer je een vrijgezellenfeest, familiedag of een groepsuitje dan kun je ons per mail of telefonisch contacteren. Elke workshop is mogelijk vanaf 5 personen.

 

Is de workshop al vol? Geef je dan op voor een plaatsje op de reservelijst. Komt de datum waarop de workshop wordt gegeven jou net niet uit? Verzamel dan een groep vrienden (minimaal 5) en stel zelf een datum voor! Kijk hier voor meer informatie over het zelf samenstellen van een groep.

Bekijk hier onze workshops

Cupcakes versieren is leuk voor iedere leeftijd! Al vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor het versieren van cupcakes. Bekijk dit gave feestje!

Vier een onvergetelijk kinderfeestje met onze Boltaart Workshop! Kinderen ontdekken de kunst van het versieren en personaliseren van boltaarten. Boek nu voor een feest vol creativiteit en lekkernijen!

Maak van het kinderfeestje een onvergetelijke ervaring met onze Taart Workshop! Kinderen leren leuke en eenvoudige taartdecoratietechnieken, terwijl ze genieten van creatief plezier. Boek hier voor een zoete herinnering!

Leer de kunst van het cupcakes vullen en decoreren met onze boeiende workshop! Ontdek smakelijke recepten, creatieve decoratietechnieken en laat je culinaire verbeelding de vrije loop. Schrijf je in voor een zoete ervaring!

Ontwikkel je vaardigheden in decoratie met onze Workshop Basis Taartdecoratie. Leer essentiële technieken en creëer prachtige, smaakvolle resultaten. Meld je vandaag nog aan!

In deze workshop leren we je hoe je een mooie strakke naked cake maakt.
We decoreren het taartje met een drip,  huisgemaakte macarons, met mooie opgespoten toeven en natuurlijk sprinkels en glitter! Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder

Workshops banner

Wat is een workshop?

Een workshop is een interactieve en hands-on activiteit waarin je nieuwe vaardigheden kunt leren, je creativiteit kunt uiten en je kennis kunt vergroten. Het is een kans om actief deel te nemen, onder begeleiding van experts op hun vakgebied.

 

Waarom een workshop volgen?

 • Leerzaam: Workshops bieden een unieke kans om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, ongeacht je ervaringsniveau.
 • Creatieve uitlaatklep: Ontdek je artistieke kant en geef uiting aan je creativiteit door middel van schilderen, tekenen, boetseren, schrijven en nog veel meer.
 • Samenwerking: Werk samen met anderen en leer van elkaars ideeën en perspectieven.
 • Persoonlijke groei: Stap uit je comfortzone, ontwikkel zelfvertrouwen en ontdek nieuwe mogelijkheden.
 • Plezier: Geniet van een gezellige en ontspannen sfeer waarin je je kunt vermaken en nieuwe ervaringen kunt opdoen.

Veelgestelde vragen over workshops:

 1. Wat voor soorten workshops zijn er?
  We bieden een breed scala aan workshops, waaronder creatieve workshops, workshops met eten en drinken, dansworkshops, muziekworkshops, actieve workshops, flora en fauna workshops, beauty en lifestyle workshops, en media workshops.
 2. Wat maakt een goede workshop?
  Een goede workshop wordt gekenmerkt door een deskundige begeleiding, interactieve elementen, een stimulerende leeromgeving en de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen.
 3. Wat is het verschil tussen een workshop en een training?
  Een workshop richt zich meestal op praktische vaardigheden en interactieve activiteiten, terwijl een training meer gericht is op het overdragen van specifieke kennis en het aanleren van technieken.
 4. Is het mogelijk om een workshop op maat te laten maken?
  Ja, we bieden ook workshops op maat aan. Neem contact met ons op en vertel ons je specifieke wensen, en we zullen ons best doen om een workshop te creëren die perfect aansluit bij jouw behoeften.
 5. Kan ik een workshop boeken voor een groep vrienden of collega’s?
  Ja, zeker! We bieden workshops aan voor individuen, maar ook voor groepen. Het is een geweldige activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

 

Verrijk jezelf, ontwikkel nieuwe vaardigheden en beleef onvergetelijke momenten. Verken nu ons diverse aanbod aan workshops in verschillende categorieën en ontdek het avontuur dat bij jou past!

× Bestel hier jouw taart!