Burn-Away Cake

Burn-away cake

Burn-Away Cake & alles wat je nodig hebt om het te maken!

Burn-Away Cake & alles wat je nodig hebt om het te maken!

 

Een nieuwe trend verspreidt zich op TikTok als een lopend vuurtje. Iedereen verbaasd zich door de taarten in vuur en vlam te zetten. De trend, genaamd “burn-away cakes”, is de afgelopen maand helemaal viraal gegaan, waarbij de hashtag #burnawaycake al meer dan 180 miljoen views telt.

 

Zoals je al hebt kunnen zien heeft elke taart een verborgen boodschap in het midden. De ouwel print steek je aan waardoor deze opbrandt en de onderste print met de boodschap tevoorschijn komt. Je kunt hier ontzettend veel variaties mee verzinnen. Zoals iemand ten huwelijk vragen, eventeel een mooie ring of een ander kado in de taart stoppen, het geslacht van jullie kindje onthullen, een felicitatie of iemand een boodschap brengen, het is allemaal mogelijk.

 

Ga hier meteen door naar ons burn-away cake recept en probeer het uit! 

 

Het makkelijkste is om een lange aansteker of een kaarsje te gebruiken bij het aansteken dit voorkomt verbande vingers. Zet de taart op een veilige plek wanneer je de ouwel sheet aansteekt. Zodra het papiet brand neem dan toch eventjes wat afstand voor de zekerheid.

 

Nadat de sheet is opgebrand kun je de onderste print gemakkelijk verwijderen en heb je weer een schone taart! 

 

Mocht je een Burn-Away Cake willen maken gebruik dan ook echt alleen ouwel. Zie de link waar ik mijn sheets het gekocht!

 

Mocht je ze liever zelf willen maken? Neem dan een kijkje op mijn blog 

 

Burn-away cake marry me
Burn-away cake aan het branden
Burn-away cake ring

Ontdek meer van The Cake Boutique

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Verder lezen

× Bestel hier jouw taart!