Workshop Kinderfeestje Boltaartje

In deze workshop gaan we een halve bol (biscuit) van 20 cm doorsnee vullen met een lekkere fruitvulling van het seizoen en onze huisgemaakte crème.

Daarna smeren we de taart af met botercrème en bekleden we de taart met fondant, de fondant mag je zelf kleuren in een kleur naar wens.

Na het bekleden van de taart krijgen de kids handige tips en tricks over alle verschillede uitstekers, vormen, mallen en andere decoratie materialen en kunnen ze hun eigen taart in elk gewenst thema decoreren. Of het nou Frozen, de Minions of Toy Story is alles is mogelijk.

Het is ook mogelijk om een thema aan te geven voor het feestje, waarbij we de taartjes gaan decoreren in het aangegeven thema. Wij zoeken en bedenken dan voorafgaand aan het feestje meerdere ideeën voor het decoreren van een taartje in dat thema. Een populair thema is bijvoorbeeld het dierenthema, waarbij de boltaartjes omgetoverd worden in varkens, kikkers, lieveheersbeestjes, noem maar op! Maar iedereen is natuurlijk vrij om het thema wel of niet te volgen.

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met bakken of het decoreren van taarten.

Op het einde van de workshop hebben ze een geheel naar eigen inzicht en creativiteit vervaardigde taart.

Na de workshop krijgen ze hun prachtig gedecoreerde taart mee naar huis in een taartdoos.

De taart kun je nog 3 dagen in de koelkast bewaren en is eventueel ook in te vriezen voor ongeveer 3 maanden.

De taart is goed voor ongeveer 12 tot 15 personen.

Prijs en extra’s

De prijs voor het kinderfeestje Boltaartje is €17,00 per persoon.

Deze workshop duurt 2 uur.

De workshop is geschikt voor kids vanaf 7 jaar.

Voor groepen vanaf 5 personen tot maximaal 15.

Data in overleg.

Neem een kijkje tussen al onze workshops 

Cupcakes versieren is leuk voor iedere leeftijd! Al vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor het versieren van cupcakes. Bekijk dit gave feestje!

Maak van het kinderfeestje een onvergetelijke ervaring met onze Taart Workshop! Kinderen leren leuke en eenvoudige taartdecoratietechnieken, terwijl ze genieten van creatief plezier. Boek hier voor een zoete herinnering!

Leer de kunst van het cupcakes vullen en decoreren met onze boeiende workshop! Ontdek smakelijke recepten, creatieve decoratietechnieken en laat je culinaire verbeelding de vrije loop. Schrijf je in voor een zoete ervaring!

Ontwikkel je vaardigheden in decoratie met onze Workshop Basis Taartdecoratie. Leer essentiële technieken en creëer prachtige, smaakvolle resultaten. Meld je vandaag nog aan!

In deze workshop leren we je hoe je een mooie strakke naked cake maakt.
We decoreren het taartje met een drip,  huisgemaakte macarons, met mooie opgespoten toeven en natuurlijk sprinkels en glitter! Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder

Algemene informatie kinderfeestjes
klik hier

× Bestel hier jouw taart!