Bruidstaarten

Een originele creatie voor jullie speciale dag

Jullie houden van elkaar en gaan trouwen. Geweldig! Zo’n mooie dag willen jullie natuurlijk extra feestelijk maken met een prachtige bruidstaart die helemaal samen met jullie en naar jullie wensen is samengesteld. Een bruidstaart die verwoordt wat jullie voelen: puur geluk door een heel speciale verbintenis.

The Cake Boutique ontwerpt jouw unieke bruidstaart

Wij willen niets liever dan jullie een fantastische dag bezorgen. Als we daaraan kunnen bijdragen door het creëren van een bijzondere taart die volledig in stijl is met jullie bruiloft, dan doen we dat graag! Wat jullie wensen ook zijn, wij weten zeker dat we samen tot een prachtig ontwerp kunnen komen. En dat jullie een fantastische bruidstaart mogen aansnijden tijdens jullie bruiloft.

Een taart met een heerlijke vulling

Natuurlijk willen jullie een bijzondere taart. Een eetbaar kunstwerk dat niet alleen perfect past bij het thema van jullie huwelijksfeest, maar ook nog eens heerlijk smaakt! Omdat iedereen anders is, hebben we een uitgebreide keuze aan smaken voor de vulling. 

Vaak wordt gekozen voor een heerlijk luxe champagne vulling, maar onze witte crème met vruchten en stukjes chocola is ook niet te versmaden! Liever een andere smaak? Geen probleem! Jullie kunnen altijd kiezen uit meerdere opties tijdens de ontwerp afspraak voor jullie bruidstaar.

Bruidstaart botercreme met bloemen
Een geweldige topper en mooie decoraties maken het af

Een bruidstaart is voor veel bruidsparen pas echt af als die versierd is met prachtige decoraties en een topper die perfect aansluit bij wat de taart moet uitstralen.

Of de taart nu versierd is met prachtige bloemen, een handgemaakte topper of een door jullie elders gekochte topper, wij zorgen er voor dat het resultaat perfect is. Hebben jullie een geweldig idee voor een mooie topper, breng die dan gerust mee!

Hebben jullie nog geen enkel idee maar willen jullie wel iets persoonlijks bovenop de taart, wij komen daar samen vast en zeker uit!

Taarttopper bruiloft met namen
Bruidstaart botercreme en rood fruit
Een bruidstaart met sweet table of cupcakes

Hebben jullie gekozen voor een uitgebreid feest of willen jullie de gasten meer bieden dan alleen bruidstaart? Dan kunnen jullie kiezen voor een sweet table: een uitgebreid buffet met heerlijke zoetigheden die niemand kan weerstaan.

Vieren jullie je bruiloft overdag en willen jullie in de avond de gasten met iets bijzonder verrassen, dan kunnen jullie ook kiezen voor cupcakes die volledig in stijl van de bruidstaart zijn gemaakt.

Wat jullie ook willen, wij doen ons uiterste best om jullie onvergetelijke dag extra mooi te maken. Eigenlijk is niets ons te gek. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden voor bruidstaarten!

Ben je toch op zoek naar iets anders zoals Taart, Cupcakes of Accessoires vind het hier!

Paastaart
Taart
Unicorn Cupcake
Cupcakes
Macaron unicorn
Sweets
Sweet table Bohemian
Sweettables
Decoratie cirkel ballonen
Accessoires/Huur (Binnenkort online)
Unicorn Cupcake
Cupcakes
cake taart rose gold
Taarten
Macaron unicorn
Sweets
Sweet table Bohemian
Sweettables
Decoratie cirkel ballonen
Accessoires/Huur (Binnenkort online)
× Bestel hier jouw taart!