Kinderfeestjes

Er is niets leuker dan op je eigen verjaardag jouw eigen taartje of cupcakes te versieren. Bij ons ben je dan aan het goede adres. Wij organiseren verschillende kinderfeestjes voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Hieronder een overzicht van de feestjes die wij aanbieden. 

Kijk gerust eens even rond. Meer informatie? Klik dan op ‘kinderfeestje boeken‘.

Workshop kinderfeestje met het gezin
Mini taartje decoreren
Kinderfeestje Boltaartje 7
Boltaartje decoreren
Workshop cupcakes lente
Cupcakes versieren
The CakeBox kant en klaar Kinderfeestje
The CakeBox
Workshop kinderfeestje met het gezin
Minitaartje decoreren
Workshop kinderfeestje cupcakes versieren kinderboerderij
Cupcakes versieren
Kinderfeestje Boltaartje 7
Boltaartje decoreren
The CakeBox kant en klaar Kinderfeestje
The CakeBox

Algemene voorwaarden Kinderfeestjes
klik hier

Zoek je een unieke en smaakvolle manier om het kinderfeestje van je zoon of dochter onvergetelijk te maken? Ontdek dan onze opwindende kinderfeestjes mini taartje decoreren, boltaartje decoreren, cupcakes versieren of the cakebox workshop in Odiliapeel! Bij ons draait alles om plezier, creativiteit en natuurlijk heerlijke taarten.

 

Waarom kiezen voor onze kinderfeestje workshops?

1. Creativiteit in overvloed: Laat de verbeelding van de kinderen de vrije loop terwijl ze hun eigen meesterwerk creëren. Van kleurrijke glazuurontwerpen tot leuke decoraties, deze workshops zijn een feest van creativiteit.

2. Leerzame ervaring: Onze professionele bakinstructeurs begeleiden de kinderen stap voor stap door het proces. Ze leren niet alleen hoe ze taarten kunnen decoreren, maar ontdekken ook fascinerende feiten over ingrediënten en technieken.

3. Smakelijk resultaat: Het hoogtepunt van de workshop is natuurlijk het genieten van hun eigen gemaakte gebak. Een feest voor de smaakpapillen en een geweldige herinnering voor de jarige en zijn of haar vrienden.

4. Inclusief en geschikt voor alle leeftijden: Of de kinderen nu kleine chef-koks in de dop zijn of nog geen ervaring hebben in de keuken, deze workshops zijn geschikt voor alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

5. Stressvrije planning: Laat ons de details regelen. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en ingrediënten, zodat jij kunt ontspannen en genieten van het feest.

 

Hoe werkt het?

  1. Reserveer: Neem contact met ons op en reserveer de gewenste datum voor het kinderfeestje.

  2. Kies je thema: Kies een thema dat past bij de interesses van de jarige. Van prinsessenkastelen tot superheldentaarten, we hebben talloze opties.

  3. Geniet van de workshop: Laat de kinderen zich uitleven in de wereld van taartdecoratie onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

  4. Proef het resultaat: Sluit de workshop af met een smakelijke traktatie, waarbij de kinderen vol trots hun eigen gemaakte taarten kunnen proeven.

Maak van het volgende kinderfeestje een zoete herinnering met onze taart workshops in Odiliapeel. Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en de eerste stap te zetten naar een feest vol lekkernijen en lachende gezichten!

× Bestel hier jouw taart!