Workshop Kinderfeestje Cupcakes Versieren

Het kinderfeestje cupcakes is leuk voor iedere leeftijd! Al vanaf 5 jaar kunnen kinderen bij ons terecht voor het versieren van cupcakes. Het feestje wordt aangepast aan de leeftijd van de jarige. Iedereen krijgt vier cupcakes om te decoreren. We beginnen met het gezamenlijk versieren van één cupcakeje.

Met de jongste kinderen leren we een schilpadje of een bijtje boetseren en met de oudere kinderen zijn dit al weer wat grotere poppetjes. De jarige mag vooraf aangeven wat hij of zij leuk zou vinden om te maken. Geen idee is te gek!


Daarna gaat iedereen zelf aan de slag om de overige drie cupcakes te versieren met de diverse uitstekers, plungers en mallen. Er zijn verschillende voorbeelden aanwezig om de kinderen te inspireren. De cupcakes zijn natuurlijk pas echt af als er de nodige parels aan toegevoegd zijn!

Aan het einde van het feestje krijgen de kinderen de vier versierde cupcakes mee naar huis in een mooie doos.

Prijs en extra’s

De prijs voor het kinderfeestje Boltaartje is €15,00 per persoon.

Deze workshop duurt 1,5 uur.

De workshop is geschikt voor kids vanaf 5 jaar.

Voor groepen vanaf 5 personen tot maximaal 15.

Data in overleg.

Neem een kijkje tussen al onze workshops 

Maak van het kinderfeestje een onvergetelijke ervaring met onze Taart Workshop! Kinderen leren leuke en eenvoudige taartdecoratietechnieken, terwijl ze genieten van creatief plezier. Boek hier voor een zoete herinnering!

Vier een onvergetelijk kinderfeestje met onze Boltaart Workshop! Kinderen ontdekken de kunst van het versieren en personaliseren van boltaarten. Boek nu voor een feest vol creativiteit en lekkernijen!

Leer de kunst van het cupcakes vullen en decoreren met onze boeiende workshop! Ontdek smakelijke recepten, creatieve decoratietechnieken en laat je culinaire verbeelding de vrije loop. Schrijf je in voor een zoete ervaring!

Ontwikkel je vaardigheden in decoratie met onze Workshop Basis Taartdecoratie. Leer essentiële technieken en creëer prachtige, smaakvolle resultaten. Meld je vandaag nog aan!

In deze workshop leren we je hoe je een mooie strakke naked cake maakt.
We decoreren het taartje met een drip,  huisgemaakte macarons, met mooie opgespoten toeven en natuurlijk sprinkels en glitter! Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder

Algemene informatie kinderfeestjes
klik hier

× Bestel hier jouw taart!