Taarten

Geslaagd Knop
Sinterklaas Knop
Kerst Knop
Nieuwjaar Knop

De taarten van The Cake Boutique

The Cake Boutique heeft al meer dan 5 jaar ervaring in het bakken van taarten en dat is terug te zien in onze collectie. Alle taarten worden met de hand en met veel liefde gemaakt. De taarten worden vers gebakken en afgeleverd en ook nog eens zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo proberen we de taarten te verpakken in biologische en recyclebare dozen. Onze taarten zijn altijd tot in detail afgewerkt en worden speciaal en uniek gemaakt voor iedere klant. Heb je vragen over de taarten of specifieke wensen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met gespecialiseerd advies op basis van onze ervaring. Bestel je taarten online bij The Cake Boutique!

Thema taarten

Thema taarten zijn (zoals de naam al zegt) taarten met een thema. De meeste taarten zijn ontzettend geliefd bij kinderen door de unieke thema’s als Frozen, Paw Patrol, voetbal, Bumba en meer. De thema taarten hebben vaak herkenbare figuurtjes op de taart waarbij de taart is afgestemd op de kleuren van dit figuurtje. Hierdoor is de taart écht helemaal in een thema. Bekijk al onze thema taarten gemakkelijk op de website en bestel je taart. Je kinderen zullen super blij zijn met zo’n gave themataart!

Speciale taarten

Onze speciale taarten hebben net wat extra’s. De taarten hebben een prachtige en unieke uitstraling en zijn een echte blikvanger in elke ruimte. De taarten hebben prachtige versieringen die volledig passen bij de smaak en uitstraling van de rest van de taart. Haal jouw speciale taart in huis bij The Cake Boutique.

Semi-Naked taarten

Bij onze semi-naked taarten zie je de vulling van de taart goed zitten omdat de taart is afgesmeerd met een heel dun laagje crème. Hierdoor krijgen de taarten een unieke look en daarnaast smaken ze natuurlijk ook nog eens heerlijk. Semi-naked taart bestellen? Bekijk het complete aanbod op onze website.

Party taarten

Party taarten zijn taarten voor een feestje! Heb je iets te vieren? Daar hoort taart bij! We hebben een grote collectie party taarten in verschillende kleursamenstellingen, groottes en toppings. Een echt feestje vier je met de party taarten van The Cake Boutique.

Klassieke taarten

Onze klassieke taarten zijn taarten die altijd goed zijn en smaken naar meer. De klassieke taarten hebben vaak de bekendere smaken zoals Red Velvet en Cookies & Cream, maar zijn in een nieuw jasje gestoken. Ze hebben een moderne uitstraling en zijn prachtig afgewerkt. Bestel jouw klassieke taart gemakkelijk en snel via onze webshop.

Gender reveal taarten

Gender reveal taarten zijn taarten die onthullen wat het geslacht is van jouw kindje. Je geeft aan ons door welke kleur de binnenkant van de taart moet hebben en wij zorgen dat dit in het diepste geheim wordt geregeld. De gender reveal taarten worden afgewerkt met prachtige details en smaken ook nog eens heerlijk! Bekijk ons assortiment gender reveal taarten gemakkelijk op onze webshop.

Feestdagen

Wil je de feestdagen net wat anders vieren? Dat kan met onze feestdagen taarten en sweets collectie. De collectie is afgestemd op de feestdagen en deze gebakjes zijn heerlijk om van te smullen met je vrienden, familie en geliefden. Haal je taart en gebak voor de feestdagen in huis bij The Cake Boutique!

Drip taarten

Een drip taart is een taart die aan de buitenkant zichtbare “drips” (druppels) heeft. Deze drips lopen van de taart af en geven de taart een uniek uiterlijk. We hebben een hele grote collectie drip taarten met verschillende kleuren, thema’s en natuurlijk smaken. Nieuwsgierig naar alle drip taarten? Bekijk de drip taarten op onze website.

Donut taarten

Donut taarten zijn overvol gedecoreerd met onder andere donuts, macarons, sprinkles en meer! De donut taarten vallen goed op en zijn echte blikvangers. Ze zijn ontzettend populair en verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Bestel je donut taart online bij The Cake Boutique.

Bestel jouw taart!

Nu je hebt gelezen over onze verschillende taarten hopen we dat we je een goed beeld hebben gegeven van de mogelijkheden. Heb je vragen over de verschillende taarten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder in het maken van de beste keuze! Bestel je taart online bij The Cake Boutique en wij zorgen voor de rest!

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?