Koningsdag

Laat je Koningsdagviering bruisen van smaak met onze uitgebreide selectie Koningsdagtaarten. Ontdek een oranje-gestemde reeks verrukkelijke lekkernijen die perfect zijn afgestemd op de festiviteiten. Of je nu op zoek bent naar traditionele smaken met een koninklijke twist of eigentijdse creaties die de feeststemming verhogen, onze Koningsdagtaarten beloven een vorstelijke smaakervaring.

Oranje Boven Oranjekoektaart: Een moderne draai aan de klassieke oranjekoek, met lagen van amandelspijs en sinaasappel.

Koninklijke Appelkruimeltaart: Geniet van de zoete smaak van Hollandse appels met een krokante kruimeltopping.

Witte Chocolade Oranje Ganachetaart: Een luxueuze traktatie met romige witte chocolade en een koninklijke oranje ganache.

Kroonjuweel Aardbeien-Slagroomtaart: Een feestelijke combinatie van verse aardbeien en luchtige slagroom, versierd als een waar kroonjuweel.

Sinaasappel-Nootmuskaat Cupcaketoren: Een assortiment mini-cupcakes met een subtiele sinaasappel-nootmuskaatsmaak, perfect voor het delen tijdens festiviteiten.

Hollandse Speculaastaart: Een aromatische traktatie met kruidige speculaaskruiden die een knipoog geeft naar Nederlandse tradities.

Van Oranje Bittercake tot Koningsdagtaart: Een gedurfde creatie doordrenkt met de smaak van oranje bitter, ideaal voor volwassenen die op zoek zijn naar een unieke traktatie.

Oranje Crème Brûlée-Taart: Een verfijnde keuze met een romige oranje crème brûlée-vulling en een gekarameliseerde suikerlaag.

Bij elke Koningsdagtaart staat vakmanschap voorop, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en creatieve combinaties om een vorstelijk palet van smaken te presenteren. Maak van jouw Koningsdagviering een culinair feest met onze koninklijke taarten – bestel vandaag nog en proef de smaak van feestelijke tradities!

Bekijk hier alle Koningsdag tips

Coming soon tekst
Coming soon tekst
Coming soon tekst
Coming soon tekst
× Bestel hier jouw taart!