Sweet Tables

....

Sweet Table voor Bruiloften en Evenementen

Ben je op zoek naar een mooie taart of sweets voor op je bruiloft of event? Dan hebben wij ons nieuwe concept ‘Sweet tables‘ voor jou! Het concept richt zich op wedding, sweet tables en events. Door de komst van ‘Sweet Tables’ kun jij in één keer een heerlijk zoete tafel met taarten en sweets presenteren. Zo kun je echt uitpakken op een bruiloft, babyshower, verjaardag of andere gelegenheid. Bekijk het assortiment en vind jouw ideale ‘Sweet Table bruiloft’ of ‘Sweet Table event’ die jouw gelegenheid tot een waar sprookje maakt.

Wat zit er in een Sweet Table box?

Met de wedding & event sweet table boxen ontvang je een taart voor 12-15 personen met bijpassende mini-sweets in een sweetbox. Je hebt keuze uit vier verschillende stijlen: White & Gold, Bohemian, Denise’s Choice & Rustiek. Voor een Sweet Table bruiloft raden wij de White & Gold Box aan, maar bekijk ook zeker de andere boxen! Voor de taart kun je een gewenste cakesoort en vulling kiezen en de sweets bestaan uit: mini-cupcakes, tartelettes, cakepops, macarons en petit fourse. Voor ieder wat lekkers.

Sweet Table taarten

Voor de Sweet Tables hebben wij vier heerlijke en mooie (bruids)taarten waar jij uit kunt kiezen. Bij ieder design mag je zelf kiezen wat voor smaken erin zitten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke vanille, chocolade of red velvet cake. Daarnaast kun je ook de vulling erbij kiezen zo kun jij je favoriete taart helemaal zelf samenstellen!

Sweet Table los bestellen

Je kunt een complete Sweet Table box aanschaffen, maar het is ook mogelijk om enkel en alleen de taart of juist alleen de sweets af te nemen. Deze taarten en sweets zijn overigens goed te combineren met elkaar, maar ook met andere taarten en sweets op de webshop. Het concept is juist daarvoor bedoeld. Dus leef je uit en maak zelf een heerlijke combinatie!

Een Sweet Table bestellen bij The Cake Boutique

Vind jij het concept van de ‘Sweet Table’ helemaal fantastisch? Bestel dan een volledige Sweet Table box bij The Cake Boutique en laat deze thuis of op locatie bezorgen, maar ook afhalen in onze bakkerij in Odiliapeel behoort tot de mogelijkheden. Mochten er toch nog vragen zijn, dan kun je telefonisch contact opnemen via 0611837391 of nog beter via de mail info@thecakeboutique.nl We doen ons best om binnen 48 uur te reageren om jouw Sweet Table helemaal naar jouw wensen te krijgen

Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?